POKLIČI NA 041 395 326

MISIJA NEMOGOČE

herbika-nasmeh

Kdo in kaj? Tina.

Zgodba se začne leta 1996 z vpisom na oddelek za Agronomijo BF UL. Do tistega trenutka sem bila prepričana, da sem čistokrvna družboslovka, študij pa mi je pokazal, da temu ni tako. Ljubezen na prvi pogled so bile zdravilne rastline, s katerimi sem se srečala tekom študija. Potem je nasproti prišla Bachova cvetna terapija, za naslednjim ovinkom so prisedla še superživila, nekje vmes pa so se vrinili še smoothieji, še posebej zelenčki. Slednji so povzročili v moji glavi pravo revolucijo, ki jo bom delila na tej spletni strani.
Skupni imenovalec omenjenih radosti in polnočnih idej je Herbika, katere bistvo lahko opiše naslednji citat:

  • " Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside."

Moja in posledično Herbikina želja/vizija/poslanstvo je v človeku prebuditi notranjo slo po zdravem in zadovoljnem življenjskem slogu. Uravnovešena čustva in ravnovesje v načinu življenja je najin ključ do zadovoljstva, sreče in nasmeha na obrazu vsakega posameznika, kar je največje bogastvo, ki si ga tekom življenja lahko pridobimo.

Nasmeh na obrazu mi prikrade …
Moja družinica, ki zaenkrat šteje dva predstavnika moškega spola in dva predstavnika živalskega sveta. Moje nore prijateljice, zaradi katerih si tudi sama upam biti (malo) nora ☺.

druzina

  • " Moj vrt, pravzaprav dva, saj lahko tam dosežem zen stanje tudi v neudobnem položaju na kolenih. Knjige, veliko knjig in še več njih … "
na-vrtu

Tek, joga in sprehodi.

Sonce in morje.

Zimska belina.

Glasba.  Tišina.